Hos oss på gården finns det mängder av aktiviteter. Vi har ridhus , inhägnad ridbana utomhus, och givetvis har vi tillgång till öns vackra natur.

Turridning: Turen leds av kunnig ledare och hästarna är trafikvana. Vi rider bort till norra udden på Visingsö, förbi flygfältet och ner på stranden vid sandudden. Ett perfekt sätt att uppleva det natursköna Visingsö.

Under sommaren går turerna genom öns vackra ekskog centralt på ön. Pris 500:- / person, aktiviteten tar ca 1,5-2 timmar och vi börjar med att bekanta oss med hästarna och gör i ordning dem för ridturen. Turen går att anpassa till både ovana och mer rutinerade ryttare.

Läs mer om Visingsö på www.visingso.net

Ridlektioner: Vi anordnar ridlektioner för både vuxna och barn, för nybörjare eller mer rutinerade ryttare.

Häst-weekend: Det finns det möjlighet att komma och bo på gården och leva hästgårdsliv. Under vistelsen kan man boka turridning, knatteridning, körtur samt lektioner i både ridning och hästhantering/miljöträning. Visingsö har mycket spännande sevärdheter och aktiviteter att erbjuda året runt och vår gård ligger bara ett par kilometer från närmsta badstrand och golfbana. Visingsö bjuder på en underbar natur och många historiska sevärdheter. Ett par restauranger har öppet året runt och under vår och sommar finns fler trevliga ställen att äta och fika på.

Boendet mitt på gården är den gamla arbetarbostaden som renoverats under vintern 2018/19. Övervåningen har ett stort rum med sammanlagt 3 bäddar och en härlig utsikt över Vättern, hästhagar och naturreservatet Erstad Kärr. Nedervåningen har ett rum med 4 bäddar. Även delad dusch, kök och WC finns på nedervåningen. Lakan, handduk och slutstädning ingår ej.

Pris: Söndag till torsdag 24/3-11/4 samt 22/4-20/6 250:- kr per natt och bädd.

Övriga tider 350:- per natt och bädd

För mer information och bokning ring Anna 0705207862